Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ




Τα σημεία των καιρών…
ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 
Η ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ 
ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Την ευαισθητοποίησε την κυρία επίτροπο διοικήσεως ο εκκλησιασμός των νηπίων.
Δεν την έχει όμως ευαισθητοποιήσει, το γεγονός  ότι άρρωστα παιδιά, ανασφάλιστων πολιτών δεν έχουν πρόσβαση, στο στοιχειώδες αγαθό, που λέγεται υγειονομική φροντίδα και περίθαλψη.
Τα σημεία των καιρών… ευαισθητοποιούν και μένα με την σειρά μου να εκθέσω τις σκέψεις μου:

Η διάλυση των πάντων με την δικαιολογία των δικαιωμάτων που απορρέουν από την  πολυπολιτισμικότητα είναι πια καθεστώς.  
Σ’ ολόκληρο τον κόσμο με εξαίρεση κάποιους αξιωματούχους του  Καναδά που έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους έχουν στρατολογηθεί για την εξαφάνιση του Χριστιανισμού με πρώτο μέλημά τους την αποκοπή των μικρών παιδιών από την πατρώα πίστη τους. Τελευταία έχουμε ακούσει πάρα πολλά από κυρίες τύπου …..για καταπατήσεις δικαιωμάτων των μειονοτήτων αλλά και των ίδιων των παιδιών. Έχουμε ακούσει ότι ιερά σύμβολα και ιερά μυστήρια προτίθενται να τα καταργήσουν προς χάριν και ικανοποίηση άθεων και αλλοθρήσκων.
·        Φοράς Σταυρό; Κακώς. Αυτό αποτροπιασμό στην θρησκεία του Ισλάμ. Απαγορεύεται να προσβάλεις με το σύμβολο της πίστεώς σου την θρησκεία του άλλου. Το ίδιο όμως δεν μπορείς να το επιβάλεις στην μαντήλα και στην μπούργκα.
·        Βαπτίζεις το παιδί σου, κάνοντάς το Χριστιανό; Κακώς. Αυτό παραβιάζει τα δικαιώματα του παιδιού σου, επειδή δεν έχεις τη συγκατάθεση του.  Το ίδιο όμως δεν μπορείς να το επιβάλεις, Χριστοκτόνε, στα άτομα που ανήκουν στο Ισλάμ ή στην εβραϊκή θρησκεία. Δεν μπορείς να τους απαγορεύσεις την περιτομή των παιδιών τους που γίνεται την όγδοη ημέρα μετά την γέννησή τους. Αυτό δεν παραβιάζει τα δικαιώματα των παιδιών, επειδή αυτή δεν γίνεται με την  συγκατάθεση του νηπίου;  
·        Πουλάς ή αγοράζεις τρόφιμα που η κατανάλωσή τους απαγορεύεται  από την θρησκεία του Ισλάμ. Κακώς. Αυτό προσβάλει την θρησκεία του συμπολίτη σου. Το ίδιο όμως δεν μπορείς να το επιβάλεις στον τυραννικό και επώδυνο τρόπο (Χαλαλ) με τον οποίο σφαγιάζονται τα προς βρώση κρέατά τους
·        Κάνεις δημόσια την προσευχή σου προς τον Χριστό. Κακώς. Απαγορεύεται να προκαλείς τα πιστεύω του άλλου. Το ίδιο όμως δεν μπορείς να το επιβάλεις στους πιστούς του Ισλάμ που γονατίζουν κατά χιλιάδες και προσεύχονται στον Θεό τους, εν μέση οδώ.
Τα σημεία των καιρών…

Δημήτρης Παπαχατζής (Παπέϋ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου