Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ Quo vadis Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ


 ΕΛΛΑΔΑ Quo vadis
Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ
ΝΟΜΟΣ

Αυτή την Παρασκευή στην Βουλή θα ψηφιστεί νομοσχέδιο φίμωσης του Έλληνα πολίτη. Αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα, η κυβέρνηση της εθνικής καταστροφής Βενιζέλου-Σαμαρά, προσπαθεί να το περάσει στο τρίτο θερινό τμήμα της Βουλή. Έτσι με ένα νόμο θα καταργηθεί το Σύνταγμα των Ελλήνων.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ……

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Α’
Αν πιαστείς αδιάβαστος και ισχυριστείς πως στο ολοκαύτωμα των εβραίων ήσαν λιγότερα τα θύματα από αυτά που  έχουν δηλωθεί αυτό συνιστά κακούργημα κατά την Ελληνική Νομοθεσία και θα οδηγηθείς στις φυλακές.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Α’
Αν δεν είσαι καλός με τους αριθμούς κινδυνεύεις να κατηγορηθείς και να φυλακιστείς.  
Ποινική δίωξη όμως δεν ισχύει για τους αρνητές των γενοκτονιών των Ελλήνων τού Πόντου και της Μικράς Ασίας, των Αρμενίων, των Ασσυρίων, κ.λ.π. που αμφισβητούν ο Θεοδωρίδης η Ρεπούση, κ.α. επειδή οι γενοκτονίες αυτές δεν έχουν αναγνωριστεί από ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο.

Quo vadis ΕΛΛΑΔΑ 
με την Σκύλα και την Χάρυβδη.

ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Β’
Αν αναφερθείς περιφρονητικά για τους ομοφυλόφιλους αυτό συνιστά κακούργημα κατά την Ελληνική Νομοθεσία. (Ίσως κατά την λογική τους να λογοκριθούν οι αναφορές της Παλαιάς Διαθήκης για την ομοφυλοφιλία, για τα Σόδομα και τα Γόμορρα, και οι πατερικές νουθεσίες. )

ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Β’
Για παράδειγμα θα πρέπει για να τα έχεις καλά με την δικαιοσύνη, να βουβαθείς αν παρ’ ελπίδα  ξανανεβεί το αισχρό έργο  Corpus Christi,  που παρουσιάζει σκηνές από τη ζωή του Ιησού και των 12 μαθητών του από ομοφυλόφιλη σκοπιά. Αν είχε ψηφισθεί ο νόμος  πριν δύο χρόνια οι συγκεντρωθέντες υποστηριχτές της παράστασης του Ιουνίου του 2012, στο θέατρο Χυτήριο, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος και Βασιλική Κατριβάνου  και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση και  Νίκος Μπίστης, θα κατηγορούσαν για κακούργημα, τους διαμαρτυρόμενους κατά της παράστασης.

Quo vadis ΕΛΛΑΔΑ 
από την Σκύλα στην Χάρυβδη .

 
ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Γ

Αν μιλήσεις περιφρονητικά για τους αλλοδαπούς ( έστω και αν αυτοί ανήκουν στις τάξεις των  τζιχατιστών) αυτό συνιστά κακούργημα κατά την Ελληνική Νομοθεσία,  έστω και αν σου έχουν αποκεφαλίσει τον πατέρα σου, ή προτίθενται να οδηγήσουν στην αιχμαλωσία την οικογένειά σου.

ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Γ’
ΟΙ ίδιοι άνθρωποι  που παρότρυναν τον Σαμαρά να κατάργηση τον νόμου τον περί βλασφημίας του Θεού του Χριστού και των Αγίων μας  οι Πέτρος Τατσόπουλος (πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), Μαρία Γιαννακακη (βουλευτής της ΔΗΜΑΡ) και το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ 24/9/2012 , οι ίδιοι άνθρωποι μαζί με τα ανδρείκελα της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ ψήφισαν νόμο. Η περιφρόνηση του αλλοδαπού κατά τους συγκάτοικους του δημοκρατικού τόξου συνιστά παράπτωμα ενώ η εξύβριση του δημιουργού μας πράξη ουδόλως  καταδικαστέα.


Quo vadis ΕΛΛΑΔΑ  
από την Σκύλα στην Χάρυβδη.
 

ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ  ΣΥΝΟΔΟΣ  ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ μικρές ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ

Quo vadis ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ  
με την Σκύλα και την Χάρυβδη .

Δημήτρης Παπέϋ  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου