Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
Α΄ΕΚΔΟΣΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 1999

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ 2001

«Αληθείας φως, απόδειξις» (Πλούταρχος)

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ Β΄ΕΚΔΟΣΗΣ
Το βιβλίο «Η Προφητεία του Τέλους» γράφτηκε το 1996, μετά από έναν προφητικό οραματισμό του Δημήτρη Παπέυ, και εκδόθηκε για πρώτη φορά στην Κύπρο, τον Ιούνιο του 1999. Τρεις μήνες μετά την πρώτη του έκδοση, άρχισε να επαληθεύεται με τους σεισμούς της Αθήνας και με άλλα συμβαίνοντα, με αποκορύφωμα την επαλήθευση της περιγραφόμενης σ' αυτό πτώσης των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης στις 11 Σεπτεμβρίου. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, «Η Προφητεία του Τέλους - Πρώτη Επαλήθευση», είναι επανέκδοση του αρχικού, με την προσθήκη επεξηγηματικών σημειώσεων. Και η επαλήθευση των προφητειών συνεχίζεται...


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 7ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
«Στη μεγάλη πόλη την πανάρχαιη, που Κήρυκας των Εθνών στάθηκε στο βράχο της για να κηρύξει το μεγάλο Θεό, ο θάνατος, η ερήμωση, ο σεισμός και ο πόνος καραδοκούν να δώσουν μεγάλο χτύπημα που ποτέ στο παρελθόν δεν έδωσαν».
Σελίδα 139 Α΄έκδοσης (1999) Σελίδα 179 έκδοσεις Α.Λιβάνη (2001)

ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ
Στις 7 Σεπτεμβρίου 1999, ένας σεισμός με μέγεθος Mw = 6.0 συνέβη στην λεκάνη του Ασπρόπυργου πολύ κοντά στον κόλπο του Σαρωνικού και στην πόλη της Αθήνας. Ο σεισμός αυτός ήταν ο μεγαλύτερος που συνέβη σε μια περιοχή χαμηλής σεισμικότητας. Στη συγκεκριμένη περιοχή δεν υπήρχαν ενδείξεις παλαιότερων σεισμών απο ιστορικούς καταλόγους ή απο άλλες πηγές και κατά συνέπεια η περιοχή είχε καθοριστεί σαν περιοχή με μικρό σεισμικό κίνδυνο. Παρά το σχετικά μικρό μέγεθος του σεισμού ο σεισμός προκάλεσε το θάνατο 143 ανθρώπων, τον τραυματισμό χιλιάδων, μεγάλες ζημιές σε κτίρια. Ο σεισμός αυτός σωστά θεωρείται ως ένας απο τους πιο καταστρεπτικούς σεισμούς της Ελλάδος των τελευταίων αιώνων.


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ
ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.


Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

«Με πήρε και πέταξα πάνω από τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, το Οχάιο. Παντού ερημιά, παντού ερείπια και συντρίμμια... Κοιτώντας τα συντρίμμια είδα τους ουρανοξύστες κάτω. Η γη είχε χαρακώματα. Κάποιος πυρηνικός όλεθρος πρέπει να είχε ξεσπάσει πάνω απ’ αυτές τις πόλεις Το χάος ήταν μεγάλο.»
Σελίδα 38 Α΄έκδοσης (1999) Σελίδες 50-51 έκδοσεις Α.Λιβάνη (2001)

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ
« Φαγωμένα μεγαθήρια απ’ την ρίζα
δεν θα ξύνουν ουρανό άλλη φορά
κείνων που ‘χαν θηρεό ελευθερία
και μοιράζανε πολέμους και σκλαβιά.
Τα μεγαθήρια εκείνα που οι άνθρωποι έβαλαν στην γη να στέκονται και να τρυπούν τα σύννεφα και τον ουρανό σαν νέοι βαβυλώνιοι, θα πέσουν και θα γκρεμιστούν από την ρίζα. Μια τιμωρία για εκείνους που είχαν σαν έμβλημά τους την Ελευθερία και στους ανθρώπους προσφέρανε πολέμους, θάνατο και κατοχή».
Σελίδα 135 Α΄έκδοσης (1999) Σελίδα 169 έκδοσεις Α.Λιβάνη (2001)

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

«Η ημερομηνία που θα έχει τρία τριπλά στις ημέρες, στους μήνες και τα χρόνια της θα δώσει μεγάλο κακό στην ανθρωπότητα. Μια παρεξήγηση θα είναι η αρχή και ένας όλεθρος το τέλος. Τη δύναμη του δεν την υπολόγισε ο μεγάλος και σαν νάνο τον αντιμετώπισε. Όμως ο νάνος ορθώθηκε ενάντια στον γίγαντα. Ακριβώς όπως ορθώθηκε ο Δαυίδ στον Γολιάθ και η πέτρα έγινε χιονοστιβάδα και χτύπησε χωριά και πόλεις και κράτη και πίσω δεν μπορεί να γυρίσει. Ο νους του μεγάλου δεν συλλογίστηκε με σύνεση και προοπτική αλλά κάτω από την αλαζονεία της δύναμης και της εξουσίας του. Ο μικρός δεν συλλογίστηκε καθόλου, ενήργησε από ένστικτο και το ένστικτο έσπειρε τον θάνατο.
Σελίδα 96 Α΄έκδοσης (1999), Σελίδα 127 έκδοσης Α.Λιβάνη 2001

ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ
Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2001, 8:45 π.μ.: Η Νέα Υόρκη και όλος ο κόσμος παγώνουν, όταν ένα αεροσκάφος της εταιρίας American Airlines, με 92 επιβαίνοντες, προσκρούει στον βόρειο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, προκαλώντας καταστροφική έκρηξη. Πάνω από τον 75ο όροφο το κτίριο τυλίγεται στις φλόγες και ο πανικός που προκαλείται είναι άνευ προηγουμένου. Δεκάδες άνθρωποι σκοτώνονται, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που πηδούν στο κενό για να σωθούν.
Σωστικά συνεργεία και δημοσιογράφοι σπεύδουν στο σημείο και λίγα λεπτά αργότερα, στις 9:03 π.μ., οι τηλεοπτικοί σταθμοί μεταδίδουν σε απευθείας σύνδεση ένα ακόμη αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας, με 64 επιβαίνοντες, να προσκρούει στον νότιο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.
Στις 9:43 π.μ. η πτήση 77 της American Airlines, που ξεκίνησε από την Ουάσιγκτον και είχε προορισμό το Λος Άντζελες, με 64 επιβάτες, η πτήση αυτή που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κοντά στα σύνορα του Κεντάκι με το Οχάιο προσκρούει στο Πεντάγωνο, μέρος του οποίου καταρρέει. Κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει και για προληπτικούς λόγους εκκενώνονται ο Λευκός Οίκος, το Καπιτώλιο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Ανώτατο Δικαστήριο και όλα τα ομοσπονδιακά κτίρια στην Ουάσινγκτον, καθώς επίσης και τα κτίρια των Ηνωμένων Εθνών και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Αλλά η τραγωδία στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου δεν έχει τελειώσει. Με διαφορά λίγων λεπτών, καταρρέουν διαδοχικά οι δίδυμοι πύργοι και ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης καλύπτει τον ουρανό του Μανχάταν. Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκουν τραγικό θάνατο κάτω από τόνους τσιμέντου.
Υπολογίζεται ότι από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι.
Στο όνομα του «πολέμου κατά της διεθνούς τρομοκρατίας», οι ΗΠΑ επιτέθηκαν και στο Ιράκ,στο Αφγανιστάν και οι επιθέσεις συνεχίζονται....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τα τρία τριπλά:
Ημέρα Τρίτη (τρίτη ημέρα της εβδομάδας)
Μήνας Σεπτέμβριος (9ος μήνας του χρόνου 9=3+3+3 (τρία τριπλά)
Χρόνος 2001 2+0+0+1=3
Ακόμα και οι ώρες 8:45πμ & 9:03πμ γύρω στις 9 το πρωϊ 9=3+3+3 (τρία τριπλά)

ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2011 ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΔΙΑΡΟΗ ΑΙΤΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

«Θανάσιμη πληγή θα ξεπροβάλλει
από εργαστήριο και χέρια χημικού.
Ο άνθρωπος ανίσχυρος και πάλι
μπροστά στον όλεθρο που βρίσκεται παντού.
Μια άλλη πληγή, μεγάλη κι΄ αυτή, μεγαλύτερη από την πρώτη, θα προέλθει από τα χημικά εργαστήρια. Το ένα μετά το άλλο θ’ αφήνουν τον θάνατο στον αέρα και από κει θα εισχωρεί στα ρουθούνια, στα σπλάχνα και στα κύτταρα των ανθρώπων. Δεν θα μπορεί να ελέχθη. Θα έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των ανθρώπων. Θα μιλήσουν για περιορισμό της πυρηνικής ενέργειας, αλλά δεν θα μπορέσουν να συγκρατήσουν με κανένα τρόπο αυτή την φυσική και λογική εξέλιξη της παραλογικής του ανθρώπου. Έτσι, κράτη από την Ινδία μέχρι τα παράλια της Μεσογείου και από τον Αμερικανικό νότο μέχρι τον Βορρά και από τα πόδια της Αφρικής μέχρι την Βαλκανική θα προσβληθούν, οι διαρροές θα είναι τέτοιες που θα δημιουργήσουν μεγάλο πανικό στο πλανήτη. Η φθορά θα είναι ανεξέλεγκτη, κανείς δεν θα μπορεί να επέμβει, κανείς δεν θα μπορεί να βρει τον τρόπο που θα σταματήσει το κακό, κανείς δεν θα μπορέσει να περιορίσει το κακό κι έτσι η ζωή του πλανήτη θα πληγεί και τα χέρια που θα την πλήξουν θα είναι τα ίδια τα χέρια του ανθρώπου. Οι αιτίες που οδήγησαν τον άνθρωπο στην υπεροχή, οι ίδιες οι αιτίες θα τον εκμηδενίσουν μετά από αλυσιδωτές αντιδράσεις……»

Ο ΤΟΞΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
«Καθόμουνα κοντά στην θάλασσα λίγο πριν ο ήλιος δύσει. Και ενώ αγνάντευα το πέλαγος την είδα να αλλάζει χρώμα και από γαλαζοπράσινη που ήταν να μεταβάλλεται σε αίμα μαύρο και σκοτωμένο. Παρατήρησα κάποιο να βγαίνει κολυμπώντας με πολύ κόπο μέσα απ΄αυτή και τον ρώτησα:
Γιατί άλλαξε το χρώμα της θάλασσας; Γιατί από καταγάλανο πήρε αυτό τον κόκκινο - καφετί τόνο.
Η θάλασσα έγινε έτσι μου απάντησε από τα μεγάλα λάθη των ανθρώπων που την γέμισαν με τοξικό θάνατο. Τίποτα πια δεν ζει μέσα σ΄ αυτήν. Τα πάντα έχουν νεκρώσει κι΄ αυτή η μεγάλη πηγή της ζωής έχει πεθάνει.
Σηκώθηκα από κάτω προβληματισμένος τα χείλια μου ξεράθηκαν και θέλησα να τα δροσίσω. Γι΄ αυτό τον ρώτησα:
Έχει κάπου εδώ κοντά καμιά βρύση ή καμιά πηγή για να εξουδετερώσω την δίψα μου;
Εκείνος κούνησε αρνητικά το κεφάλι:
Τα νερά είναι μολυσμένα μου είπε. Οι τοξίνες πέρασαν μέσα σ΄ αυτά. Σε τέτοιο βαθμό που από πηγή ζωής, το νερό έγινε δρόμος θανάτου. Δεν θα σου συνιστούσα λοιπόν να πιεις απ΄ αυτό το νερό γιατί θα πεθάνεις….»

ΠΑΛΙΡΡΟΪΑΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟ 2011
«Μεγάλα κύματα την θάλασσα σαρώνουν
ποτέ ο άνθρωπος δεν είδε πιο ψηλά
μα τώρα σε έντεκα ο χρόνος τελειώνει
πόλεις και κράτη θα πεθάνουν στα νερά.
Η θάλασσα ξεσηκώθηκε, ο αέρας έγινε απειλητικός και δύσοσμος, το μεγάλο μανιτάρι χτύπησε την καρδιά της θάλασσας και ξέρασε άμμους και πέτρες και θαλάσσια ζωή. Στην συνέχεια ρούφηξε εκείνους που τον έστειλαν εκεί. Άλλοι μίλησαν για σφάλμα, άλλοι για κακούς χειρισμούς κι άλλοι για την τιμωρία του Θεού».


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ
" ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ "


Φουκουσίμα: 1250 φορές πάνω από τα όρια
η ραδιενέργεια στη θάλασσα
11:21 - Σάβ 26/03/2011,
Κατά 1.250 φορές μεγαλύτερα από το φυσιολογικό είναι τα επίπεδα ραδιενεργού ιωδίου στη θάλασσα μερικές εκατοντάδες μέτρα ανοιχτά από το πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα στην βορειοανατολική Ιαπωνία, ανακοίνωσε η υπηρεσία βιομηχανικής και πυρηνικής ασφάλειας της χώρας. Τα επίπεδα είναι οχτώ φορές μεγαλύτερα από εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας στο ίδιο σημείο. Η κατάσταση είναι «απρόβλεπτη», παραδέχτηκε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Ναότο Καν.
Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από την εταιρία η οποία λειτουργεί το εργοστάσιο, Tokyo Electric Power Co. (Tepco) καιοι μετρήσεις έγιναν περίπου 300 μέτρα από την ακτή. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η τιμή του ιωδίου-131 η οποία είχε ανιχνευθεί βρισκόταν σε επίπεδο 126 φορές υψηλότερο του νομίμως επιτρεπόμενου στον Ειρηνικό Ωκεανό κοντά στο εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊίτσι. Ιάπωνες αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ελέγχουν τα επίπεδα της ραδιενέργειας στη θάλασσα σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα που επλήγη από τον σεισμό.

Τελειώνουν τα αποθέματα εμφιαλωμένου νερού στο Τόκιο μετά τις συστάσεις της ιαπωνικής κυβέρνησης προς τους πολίτες να μην δίνουν νερό βρύσης στα βρέφη λόγω των υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας που έχουν ανιχνευθεί.

Οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν πως ο σεισμός της 11ης Μαρτίου προκάλεσε τσουνάμι 23,6 μέτρων σε περιοχές της βορειο-ανατολικής Ιαπωνίας, την ίδια ώρα που σημειώθηκε ένας ισχυρός μετασεισμός και Η αστυνομία επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί ότι οι νεκροί είναι 9.700 και οι αγνοούμενοι περισσότεροι από 16.500.

Ακόμη και η παροιμιώδης ιαπωνική ψυχραιμία φαίνεται πως υπερέβη τα όριά της εν μέσω των δραματικών εξελίξεων σε πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας τις τελευταίες ημέρες. Ο χειρισμός της κρίσης, οι καθυστερήσεις και η ελλιπής ενημέρωση φέρεται να έχουν προκαλέσει την οργή του Ιάπωνα πρωθυπουργού, Ναότο Καν, ο οποίος, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Kyodo, εμφανίστηκε να ρωτά έξαλλος τους αρμόδιους στο πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊτσί: «Τι διάολο συμβαίνει εκεί πέρα;».

Αντιμέτωπη με μία πυρηνική αλλά και με μία ανθρωπιστική κρίση βρίσκεται η Ιαπωνία μετά το σφοδρό σεισμό και το τσουνάμι που ακολούθησε, ενώ σύμφωνα με διπλωματικό έγγραφο που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Wikileaks και δημοσιεύει η Ντέιλι Τέλεγκραφ, η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) είχε προειδοποιήσει την Ιαπωνία το Δεκέμβριο του 2008 ότι οι πυρηνικές της εγκαταστάσεις δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσουν σεισμικές δονήσεις άνω των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ.
ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΧΛΕΥΑΣΑΝ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ,
ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΘΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ,
ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ,
ΘΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ' ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ,
ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΕΫ
email: d.papachatzis@cytanet.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου