Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ για τον ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ Μεταβατικό Πρωθυπουργό της Ελλάδας. (Νοε 2011)














ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
για τον ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ
Μεταβατικό Πρωθυπουργό της Ελλάδας.(11-2011)


Από τον αστρολόγο:
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΫ


Στοιχεία γέννησης:
Ημερομηνία γέννησης:
Σάββατο: 11 Οκτωβρίου 1947
Ώρα γέννησης: ΑΓΝΩΣΤΗ
Τόπος γέννησης: ΔΕΣΦΙΝΑ ΦΩΚΙΔΑΣ (ΕΛΛΑΔΑ)
Γεωγραφικές συντεταγμένες: 22ο 32΄ Ανατ. 38ο 25΄ Βόρ.
Ζώνη: -2

Πλανητικές Θέσεις:
ΗΛΙΟΣ στον ΖΥΓΟ
ΣΕΛΗΝΗ στην ΠΑΡΘΕΝΟ
ΕΡΜΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΖΥΓΟ
ΑΡΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ
ΔΙΑΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ
ΚΡΟΝΟΣ στον ΛΕΟΝΤΑ
ΟΥΡΑΝΟΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στον ΖΥΓΟ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ : Μη προσδιορισμένος, λόγω άγνωστης ώρας γέννησης.
ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ : Μη προσδιορισμένο, λόγω άγνωστης ώρας γέννησης.


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:
Η πιο κάτω περιγραφή αφορά τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τις πλανητικές θέσεις και όψεις του Αστρολογικού του Χάρτη. Κάποια συμπεράσματα είναι αντιφατικά διότι αφορούν ασύνδετες αστρολογικές παραμέτρους. Στην περίπτωση αυτή συμβαίνει το συγκεκριμένο άτομο διαχρονικά να εναλλάσσει την συμπεριφορά του.
Η παρούσα ανάλυση δεν είναι ολοκληρωμένη γιατί λόγω της άγνωστης για μας, ώρας γέννησης του είναι αδύνατον να οροθετηθεί η μοίρα του Ωροσκόπου του και κατ’ επέκταση από αυτήν να αναλυθούν οι διάφοροι τομείς της ζωής του αναλυτικά.


ΘΕΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ:

ΗΛΙΟΣ στον ΖΥΓΟ
Ο Ζυγός, είναι το άτομο που ζυγίζει τις καταστάσεις, εξετάζει και τις δύο πλευρές των πραγμάτων, ψάχνει την αρμονία και την ειρηνική λύση. Αγαπά το ωραίο και την αισθητική σε κάθε τι. Είναι συνεργάσιμος και ζητά να σχετίζεται με άλλους. Τον ενδιαφέρει το δίκαιο, αλλά είναι και διπλωμάτης. Το πρόβλημά του είναι η αμφιταλάντευση και η διάθεση για διακριτικά σχόλια προς τους άλλους. Έχει ανάγκη να τον αγαπούν κι όταν δεν συμβαίνει αυτό, θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο, καθώς τον δικαιολογεί εύκολα. Είναι ελκυστική προσωπικότητα και αγαπά το καλό φαγητό. Δείχνει αρκετά ευάλωτος χωρίς αυτό να συμβαίνει πάντα. Απλά, είναι ο τρόπος που προσεγγίζει τους άλλους για να πετύχει το στόχο του. Μπορεί να πείσει εύκολα, κι όταν αυτό δεν συμβαίνει, μπορεί να περάσει διακριτικά το μήνυμά του και σιγά-σιγά να το καλλιεργήσει. Στα συναισθηματικά, έχουν ζεστασιά και τρυφερότητα, μπορούν να δημιουργούν μία ρομαντική ατμόσφαιρα. Προτιμά επαγγέλματα που σχετίζονται με τη τέχνη, τη διπλωματία, τους συνεταιρισμούς, γραφεία συμβούλων..
Ο Ήλιος στον Ζυγό, επαυξάνει την κοινωνική πλευρά της φύσης του και του χαρίζει μια τάση να συνεργάζεται με τους άλλους. Πιθανόν να έχει μεγαλύτερη επιτυχία αν εργάζεται έτσι, παρά αν εργάζεται μόνος. Εδώ φαίνονται η φιλία, η κοινωνικότητα, η συνεργασία, ο συνεταιρισμός και η σχέση με τους άλλους. Είναι συμπονετικός και φιλικός, του αρέσει η μουσική και η τέχνη. Έχει μεγάλη ικανότητα αντίληψης και παρατήρησης. Είναι διορατικός, κριτικός και δίκαιος. Του αρέσουν τα ταξίδια και η αλλαγή. Η θέση αυτή είναι επίσης ευνοϊκή όσον αφορά τη χαρά, την αισιοδοξία, το καλό χιούμορ και την ευδιαθεσία, με κάποιο βαθμό ανεξαρτησίας και ενεργητικότητας.
Ο Ήλιος στον Ζυγό, υποδηλώνει ισορροπία, δικαιοσύνη, αμεροληψία. Η εσωτερική του φύση είναι δίκαιη και του αρέσει η αρμονία και η τάξη. Διαθέτει, μια ευγενική και φιλική φύση, και είναι ευγενικός και εξυπηρετικός. Ο εσωτερικός του χαρακτήρας είναι ήρεμος, καθαρός, νοήμων και πειθήνιος, επιδιώκοντας πάντα να μαθαίνει από το καθετί που παρατηρεί.

ΣΕΛΗΝΗ στην ΠΑΡΘΕΝΟ
Ο άνθρωπος είναι προσεκτικός και ντροπαλός στην έκφραση των αισθημάτων του. Είναι εργατικός, αξιόπιστος, πρακτικός και προσγειωμένος. Έχει ικανότητα ανάλυσης ανθρώπων και καταστάσεων και συνήθως βρίσκει την πιο αποτελεσματική μέθοδο για να πετύχει κάτι. Έχει καλή μνήμη, γόνιμη φαντασία, διαίσθηση και την ικανότητα να μαθαίνει εύκολα. Αγάπη για την αλλαγή, τα ταξίδια και έρευνα. Πολύ συχνά, η αγάπη του εκφράζεται με την προσπάθεια να βοηθήσει ή να εξυπηρετήσει με κάποιο τρόπο, έχει όμως κάποια δυσκολία στο να καταλαβαίνει τα αισθήματα των άλλων. Αυτό έρχεται κάποτε σε αντίθεση με την πραγματική φύση του ζωδίου του. Μπορεί να είναι δύσκολο για το άτομο με τη Σελήνη στη θέση αυτή να δεχθεί αγάπη και εκτίμηση, για το λόγο αυτό μπορεί να φαίνεται ψυχρό και υπεροπτικό. Μερικές φορές μπορεί να είναι τόσο επικριτικό με τους άλλους που τους διώχνει μακριά. Πρέπει να μάθει να συγχωράει και ότι κανείς δεν είναι τέλειος, αλλιώς η ανάγκη αυτή για την τελειότητα μπορεί να καταπνίξει την προσωπική ευτυχία. Αν και συγκρατημένο, το άτομο έχει πολλούς φίλους. Η Σελήνη στην Παρθένο αυξάνει τη νοητική του ικανότητα, την πρακτική όψη του νου και τον κάνει κατάλληλο για οποιαδήποτε θέση, όπου απαιτείται προσαρμοστικότητα και μια σύλληψη της μεθόδου και των λεπτομερειών. Η Σελήνη στην Παρθένο, του χαρίζει διανοητικές ικανότητες και τη δυνατότητα να ακολουθήσει διανοητικές αναζητήσεις. Του χαρίζει επίσης καλή μνήμη, κάνοντας τον ικανό να μαθαίνετε εύκολα. Τον κάνει έμπιστο σε όλες τις υποθέσεις που αναλαμβάνετε για άλλους. Καθώς η ζωή θα προχωράει, έχει γίνει πολύ διακριτικός, αυτή είναι η ιδιότητα που πρόκειται να εκφράσει, επειδή έχει περάσει μέσα από αρκετές εμπειρίες.

ΕΡΜΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Εξαιρετική διανοητική συγκέντρωση και ικανότητα του ατόμου να βυθίζεται ολοκληρωτικά στη δουλειά. Του αρέσει να ψάχνει τα πράγματα σε βάθος.
Προτιμά να μαθαίνει άμεσα από τις εμπειρίες της ζωής παρά μέσω βιβλίων και σπουδών. Μυαλό εφευρετικό, πανούργο, που ευχαριστιέται με τη σάτιρα και τις άλλες μορφές του επικριτικού χιούμορ. Το άτομο με τον Ερμή στη θέση αυτή είναι πολύ προσεκτικό σε προσωπικά θέματα και συμφέροντα, αρκετά επικριτικό και καχύποπτο. Θέλει να ξέρει τα πάντα για τους άλλους ενώ ταυτόχρονα να μην αποκαλύπτει τίποτα για τον εαυτό του. Έχει την ικανότητα να διεισδύει κάτω από την επιφάνεια των προβλημάτων και των ανθρώπων και πραγματικά να τους καταλαβαίνει. Έχοντας μηχανική ικανότητα μπορεί να κάνει ανάλογες σπουδές, όπως και έκανε σπουδάζοντας στην αρχή μηχανικός. Ο Ερμής στον Σκορπιό, τον κάνει δραστήριο, θετικό και επίμονο. Μπορεί να εμφανίζει σημαντική αποφασιστικότητα και δύναμη θέλησης, αλλά αυτή η θέση του Ερμή χαρίζει επίσης κάποια περίσκεψη τον οδηγεί στο να προσαρμόζει τα μέσα προς το σκοπό, να ασκεί τακτ και διπλωματία και να μη βασίζεται μόνο στην αποφασιστικότητα. Διαθέτει αρκετή ικανότητα νοητικής συγκέντρωσης και μπορείτε να ελέγχει τις καταστάσεις γύρω του. Έχει την δυνατότητα της ευφυΐας και του σαρκασμού και μπορεί να αναπτύξει γρήγορη και εύγλωττη ομιλία ή γράψιμο. Του αρέσει η μυστικότητα αλλά ποτέ δεν θα του λείψει το τακτ και η διπλωματικότητα. Η θέση αυτή του χαρίζει επίσης κάποια φυσική επιδεξιότητα και τον κάνει γόνιμο σε επινοήσεις.,

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΖΥΓΟ
Το άτομο είναι γοητευτικό και διακριτικό, έχει αρκετό προσωπικό μαγνητισμό και σχετίζεται καλά με τους άλλους. Έχει την ικανότητα να προσελκύει ανθρώπους όταν τους χρειάζεται και, καταλαβαίνοντας τι θέλουν να ακούσουν οι άλλοι, μπορεί να γίνει αρκετά διπλωματικό. Η αρμονία εκτιμάται τόσο πολύ ώστε θα κάνει πολλούς συμβιβασμούς προκειμένου με τη διατηρήσει. Δεν του αρέσει να εμμένει σε αμφισβητούμενα ή συναισθηματικά δύσκολα θέματα και συχνά προσπαθεί να εξομαλύνει τα πράγματα, παρόλα αυτά μπορεί να γίνει αρκετά ανελέητο στις σχέσεις του. Έλκεται από ανθρώπους έχουν φινέτσα και καλλιέργεια και εκτιμά πολύ τους καλούς τρόπους. Συνήθως έχει μουσική ή κάποια άλλη καλλιτεχνική ικανότητα ή τουλάχιστον καλό γούστο σε αυτά. Από αρνητική πλευρά μπορεί μερικές φορές να είναι τεμπέλικο, προτιμώντας τον εύκολο δρόμο. Αν συντρέχουν και άλλες αστρολογικές ενδείξεις, κέρδη από το γάμο και τους συνεταιρισμούς.
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι μια θέση ευνοϊκή για το γάμο και για κάθε είδους σχέσεις με τους άλλους. Αυξάνει τον αριθμό των φίλων και των γνωστών σας,χαρίζει κοινωνικότητα και κάποιο βαθμό κοινωνικής δημοτικότητας ή ικανότητας για την απόκτηση της. Συμβάλλει, ως ένα βαθμό, στην εκλέπτυνση του νου και χαρίζει κάποια τάση για αναζητήσεις της φύσης της Αφροδίτης, όπως είναι η μουσική, η ποίηση, το τραγούδι. Επίσης, βοηθάει στην ανάπτυξη του νου προς την κατεύθυνση της φαντασίας, του ιδεαλισμού, της αίσθησης της ομορφιάς και του καλού γούστου, έτσι ώστε η ασχήμια ή η χοντροκοπιά τον ενοχλούν. Εδώ, η αγάπη και η συμπάθεια αναμιγνύονται μάλλον με τη σκέψη παρά με την επιθυμία και εμφανίζονται αισθητικές ικανότητες.

ΑΡΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ
Tο άτομο είναι ειλικρινές, άφοβο, ανεξάρτητο, τίμιο και ευσυνείδητο. Ενεργητικό και ικανό να αναλάβει θέσεις διαχείρισης και ελέγχου. Κοινωνικό, με αγάπη για τη φιλία, τη συντροφικότητα και τη διασκέδαση. Συνήθως βιαστικό και παρορμητικό στον στον έρωτα, πολλές φορές ασυγκράτητο στα αισθήματα και τα πάθη. Μερικές φορές ο άνθρωπος με τον Άρη στο Λέοντα είναι εξουσιαστικός, επιθετικός, περιφρονητικός στους τρόπους και τα επιχειρήματα του με αποτέλεσμα να προκαλεί αντιθέσεις και ανοιχτή εχθρότητα, παραμένει όμως μεγαλόψυχος και λογικός έχοντας μια έντονη αίσθηση της δικαιοσύνης και μια αποφασιστική θέληση. Υπάρχει αγάπη για περιπέτεια και επικίνδυνα εγχειρήματα. Είναι δύσκολο για το άτομο να δεχτεί διαταγές ή να μείνει στο περιθώριο. Πολύ ανταγωνιστικό, παίζοντας για να νικήσει και μη εγκαταλείποντας εύκολα, το άτομο με τον Άρη στη θέση αυτή βλέπει τη ζωή σαν ένα ανταγωνιστικό σπορ, παιχνίδι ή παράσταση. Αγαπάει τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα και έχει μια ισχυρή αίσθηση της τιμής και ακεραιότητας. Δεν είναι λεπτολόγο αλλά εκφράζει ακριβώς τα αισθήματα του συνήθως με έναν ενοχλητικό ευθύ τρόπο.

ΔΙΑΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ
Ισχυρή θέληση, αυτοπεποίθηση, βαθιά αισθήματα, θέρμη, επιμονή, φιλοδοξία και γενναιοδωρία. Το μυαλό είναι δημιουργικό, αναλυτικό, με ικανότητα στα χημικά και μηχανικά θέματα. Η θέση αυτή του Δία δείχνει σχέσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, δύναμη ανάμεσα σε συνεργάτες και εταιρείες, κατοχή επαγγελματικών μυστικών και πληροφοριών που επηρεάζουν την τιμή των άλλων, ίντριγκες με τους ανώτερους, μεγάλα ταξίδια και περίεργες περιπέτειες στο εξωτερικό. Από αρνητική άποψη μπορεί να υπάρχουν προβλήματα από την ικανοποίηση των χαμηλότερων ενστίκτων και της αδυναμίας για πλούσιες και ακριβές τροφές. Πρέπει να ελεγχθεί κάθε τάση για ανάληψη ρίσκου. Τάση για κληρονομικές ασθένειες του αίματος η καρδιόπαθεια. Τάση για αντιδικίες, με ανθρώπους που ασχολούνται με τον νόμο, τη θρησκεία ή την ιατρική.

ΚΡΟΝΟΣ στον ΛΕΟΝΤΑ
Το άτομο είναι ευερέθιστο, προσεκτικό αλλά τολμηρό στο πνεύμα, αποφασιστικό, φιλόδοξο και θεληματικό. Έχει οργανωτική, εκτελεστική και ηγετική ικανότητα. Έχει δυσκολία στο να εκφράσει τα αισθήματά και τις συμπάθειές του, πράγμα που το κάνει να φαίνεται κρύο και αδιάφορο. Το άτομο με τον Κρόνο στον Λέοντα χρειάζεται αγάπη αλλά μπορεί να μην ξέρει πως να την δεχθεί ή να την δώσει και έτσι να απομονώνεται από τους άλλους. Η αγάπη παρακινείται από ισχυρά αισθήματα καθήκοντος και ευθύνης. Έχει ανάγκη να το θαυμάζουν για ότι καταφέρνει.

ΟΥΡΑΝΟΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Πολυμέρεια, εξυπνάδα και ευρηματικότητα. Κάποια εκκεντρικότητα στην έκφραση ή την φιλία, στο άτομο αρέσουν οι φιλίες με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών. Υπάρχει ενδιαφέρον για τις επιστήμες και τις νέες ιδέες. Στη νεαρή ηλικία μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες αλλαγές.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στον ΖΥΓΟ
Δίνει δημοτικότητα, φιλικότητα και καλή προδιάθεση για συνεταιρισμούς . Υπάρχει αγάπη για τις επιστήμες και ξεχωριστό ενδιαφέρον για την αποκάλυψη στοιχείων.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον ΛΕΟΝΤΑ
Η επιθυμία για δημιουργία και αναγέννηση συνδυάζονται με δύναμη θέλησης και επιχειρηματική ικανότητα. Αντοχή και ζωτικότητα, τάση για επίδειξη εξουσίας. Περίοδοι έντονης δημιουργικότητας επιφέρουν βαθιές αλλαγές και εσωτερική του ανάπτυξη.

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ
Το άτομο χαρακτηρίζεται από υπομονή και αντοχή, ειδικά με κοινωνικά θέματα. Εργατικότητα και εκτίμηση από τους ανθρώπους. Σύνεση, επιφυλακτικότητα και συγκέντρωση μπροστά στην ανάληψη καθηκόντων και υποχρεώσεων.

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Το άτομο έχει την ικανότητα να διασπά τους κατεστημένους νόμους. Το χαρακτηρίζει η απελευθέρωση. Υπάρχει η τάση να δημιουργεί υποχρεώσεις χωρίς καταπίεση και όρους. Αν κάτι δεν του αρέσει, πολύ εύκολα το τροποποιεί ή το καταστρέφει.

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΡΗ
Μεγάλη ικανότητα θελήσεως, πεποίθηση, έμφυτο ταλέντο διαλεκτικής, διδασκαλίας, κριτικό πνεύμα. Υπερβολικές τάσεις για σοφιστεία. Πονηρό άτομο. Χαρακτήρας μάλλον επιθετικός με τάση να κριτικάρει τους άλλους και να εκφράζει καυστικά σχόλια σε συζητήσεις.

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Η όψη αυτή δίνει άσχημο νευρικό σύστημα, μεταβολισμό με προβλήματα και DNA με ελαττωματικές εντολές. Συχνά, η σκέψη βρίσκεται σε αδιέξοδο από την εξαντλητική λειτουργία του μυαλού.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Το άτομο έχει προδιάθεση να κάνει ασυνήθιστα πράγματα και να εκφράζεται εγωκεντρικά στις επαφές του με τους άλλους. Έχει σωστή αντίληψη και είναι φιλελεύθερος χαρακτήρας που όταν κάτι δεν του αρέσει το διακόπτει αφού το κρίνει με σύνεση και ανάλυση.

ΔΙΑΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ
Είναι πνευματικά ανήσυχο και να αλλάζει εργασίες ή παραστάσεις, με διάθεση κάποτε να αφήνει τα πράγματα στη μέση. Στις συνεργασίες θα υπάρχει αντίσταση και πιθανά να δεχθεί προσβολές. Πρέπει να αποφύγει τις συμφωνίες, τις οποίες δεν θα μπορεί να εκπληρώσει και οτιδήποτε εγκυμονεί κίνδυνο για δικαστικούς αγώνες.

ΚΡΟΝΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Χαρακτήρας δύσπιστος προς τα κοινωνικά θέματα και στόχους. Το άτομο έχει την τάση να βρίσκει λάθη και ανειλικρινείς ενέργειες σε κοινωνικά επιτεύγματα. Διαθέτει ευθύς τρόπους στην ομιλία, είναι άκαμπτο, δύσκολο και συχνά απρόθυμο στην εκδήλωση των τελείως προσωπικών αισθημάτων και σκέψεών του.

Ο ΗΛΙΟΣ στο Δεύτερο δεκαήμερο του ΖΥΓΟΥ
Η αποφασιστικότητα συνδυασμένη μ’ ένα αυστηρά ορθολογιστικό πνεύμα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την επιτυχία. Ζώντας το σήμερα συμμετέχει στο αύριο προλειαίνοντας το έδαφος που θα καρποφορήσουν οι ουμανιστικές του θεωρίες. Η θέση αυτή του Ήλιου, δίνει ευαισθησίες στο συκώτι και στο πάγκρεας.

Επικράτηση ΣΤΑΘΕΡΩΝ ζωδίων
Αναφέρεται σ’ έναν τύπο με σταθερά ή ακόμη και άκαμπτα ιδεώδη και σκοπούς, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον καθορισμό και την τελειοποίηση της λειτουργίας στην καθαρότερη μορφή της. Τονισμένα χαρακτηριστικά: Ισχυρή θέληση και αντίσταση στις εξωτερικές επιδράσεις Ενδιαφέρον για την αξία μιας πράξης ή κατάστασης. Οι αξίες και τα ιδεώδη τοποθετούνται πάνω από τα άτομα και τις καταστάσεις. Ανυποχώρητη στάση

Επικράτηση ζωδίων του ΑΕΡΑ
Αναφέρεται σε κάποιον που συμμετέχει στην δημιουργία ιδεωδών και αξιών με την χρήση της νόησης. Ένα τέτοιο άτομο, ωστόσο έχει ανάγκη προσγείωσης των ιδεών του στην πραγματικότητα και πρακτικής χρήσης τους. - Τονισμένα Χαρακτηριστικά: Διανοητικότητα. Επιπολαιότητα. Προσαρμοστικότητα

Επικράτηση ΕΞΑΓΩΝΩΝ
Ένα άτομο που ενδιαφέρεται για την πρακτική εφαρμογή της γνώσης. Είναι παραγωγικό και διαρκώς αναπτύσσει νέες δυνατότητες. - Τονισμένα Χαρακτηριστικά: Προσοχή στην λεπτομέρεια. Οικειότητα. Ικανότητες σύνθεσης.

Επικράτηση ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ
Αυτός ο τύπος βρίσκεται σε μια συνεχή κρίση. Αποφασιστική δράση είναι ο μόνος τρόπος για να λυθεί μια τέτοια κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει γη ανάγκη της δημιουργίας, εξωτερίκευσης των εσωτερικών τάσεων. - Τονισμένα Χαρακτηριστικά: Ανάγκη εξωτερίκευσης. Επίγνωση της έντασης και σύγκρουσης.

Απουσία ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ
Δείχνει τον τύπο που είναι πολύ υπεύθυνος για την διατήρηση της εσωτερικής του ισορροπίας. Αυτό μπορεί να του δώσει απόλυτο έλεγχο του πεπρωμένου του ή να τον οδηγήσει τελικά στην αυτοδιάλυση. Πρέπει να μάθει να ζητά αντικειμενικές προοπτικές στη ζωή του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ για την περίοδο της Πρωθυπουργίας του:

Στον αστρολογικό χάρτη του Λ.Π. ο αυστηρός Κρόνος σχηματίζει άσχημη γωνία με τον πλανήτη της επέκτασης Δία. Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως Πρωθυπουργού ο διερχόμενος πλανήτης Άρης ( ένταση) εγκαταλείποντας τον Κρόνο του Λ.Π. σχηματίζει άσχημη γωνία με το γενέθλιο Δία του, πριν συναντηθεί με την Σελήνη του που συμβολίζει ότι πολύ γρήγορα θα έλθει σε σύγκρουση το κοινό.
Όσον αφορά την συναστρία του αστρολογικού του χάρτη με αυτόν της Ελλάδας, ο γενέθλιος Ήλιος του, έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Δία του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδας που βρίσκονται τοποθετημένοι στον πρώτο της τομέα που συμβολίζει τον λαό της. Ο Ήλιος του από τον 7ο τομέα της εξωτερικής πολιτικής σχηματίζει δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Ήλιο της Ελλάδας που αντιπροσωπεύει την βουλή και τους εκπροσώπους της, την νομοθεσία, και τους στόχους.
Συμπερασματικά μπορώ να πω ότι πολύ σύντομα και μέσα στο έτος, μεγάλο μέρος του κοινοβουλίου και μεγάλες λαϊκές αντιδράσεις θα οδηγήσουν σε νέα κοινωνική ανάφλεξη, κυρίως όταν το δανειακό πακέτο αντί να δώσει ανακούφιση στους δοκιμαζόμενους πολίτες δοθεί για την ενίσχυση τραπεζών και τοκογλύφων. Η διεθνείς συγκυρίες, τα παγκόσμια οικονομικά κέντρα και οι εντολοδόχοι τους, δεν επιτρέπουν καμιά αισιοδοξία, για το οικονομικό μέλλον της Ελλάδας καθώς και των άλλων χωρών που βρίσκονται κάτω από την δαμόκλεια σπάθη της χρεοκοπίας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Ούτε οι πλανήτες, ούτε τεχνοκράτες, ούτε οι πολιτικοί «φωστήρες», μπορούν να σώσουν την Ελλάδα.
ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου